A Fogfehérítő Szett működése

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés nagyon egyszerű, kényelmes, és teljesen biztonságos. 1 alkalom 20-45 percig tart (a kívánt fehérség elérése mértékében), ez idő alatt pihenhetünk, dolgozhatunk. Egy teljes kezelés 9-18 alkalom, melynek végére akár 8-14 áranyalattal fehérebbek lesznek fogaid. Ez attól is függ, hogy mennyi ideig hagyod bent a szerkezetet, és milyen gyakran használod.
A Mr. Mosolygyár fogfehérítő gél, eltávolítja az elszíneződéseket a fogakról, és pórusaiból, amely az évek során lerakódott szennyeződések következtében alakultak ki például a tea, kávé, dohányzás, vagy egyéb színes italok/ételek fogyasztása miatt.
Fontos megemlíteni, hogy teljes mértékben visszaszorítja a rossz szájszagot.

A fogfehérítést életmódtól függően 6-8 havonta érdemes megismételni a folyamatos fehér fogsor érdekében.

Mikortól látszik  a változás?

Vásárlóink visszajelzései, és a saját tapasztalataink alapján, már az első kezelés után feltűnően fehérebbek a fogaink, de a gyors eredmény ne csapjon be minket, a kezelést csináljuk végig, ugyanis a végleges fehérség a kezelés végén jelentkezik. Kezdeti kezelésnek ezért mindenképpen az egyik 18 alkalmas szettünket javasoljuk!

Mik a teendőim fogfehérítés után, hogy tartós maradjon ragyogó mosolyom?

A kezelést követő fehérség 6-8 hónapig, akár egy évig is eltarthat, ez függ az életvitelünktől. Ha a színező anyagok bevitelét mérsékeljük, növelhetjük vele fehér mosolyunk élettartamát.

A kezelést követő pár órában mellőzzük a dohányzást, színes italok/ételek fogyasztásást.
Hosszabb távon megfontolandó fogselyem használata, rendszeres fogmosás és legalább évi egyszer látogassuk meg fogorvosunkat.

Mi a hatásmechanizmusa?

A fő fehérítő összetevő Sodium Chlorite. A Sodium Chlorite keveredik a Citric Acid-al (Természetes citromsav) ezáltal a fogfehérítő gél fenntartja a magas PH-szintet. Ez garantálja azt, hogy nincs fog erózió vagy zománc károsodás, miközben továbbra is maximális a fehérítő hatás. Ezt segíti elő katalizátorként a hidegfényű LED, ami gyorsabban lebontja a formula fogfehérítő gyökeit, ezáltal gyengéden behatol a fog mélyebb pórusaiba is.

Ez a termék szakmailag elismert, és rendelkezik az Európai Uniós CPNP regisztrációval, használata teljesen biztonságos.