Fogfehérítéssel kapcsolatos kérdések

A Mr. Mosolygyár Fogfehérítő szett a klinikai tesztek szerint átlagos 2-4 árnyalatot fehérít. A Mr. Mosolygyár Fogfehérítő szett 2.0 ezzel szemben már 4-6 színárnyalatot fehérít, ezért ezt a nagy mértékben elszíneződött fogak esetében ajánljuk. 

A két szett között különbség még, hogy a LED lámpa újratölthető a 2.0-ás szett esetében (másiknál elemes).

A két szett kompatibilis egymással, így mindkettő esetében mindegyik utántöltő felhasználható!

6-8 hónapig is kitart, ezt nagyban befolyásolja az életvitelünk. A sok kávé, dohányzás miatt  hamarabb elszíneződhetnek a fogaink.

Ne használd 2-nél többször egy nap! Mi naponta 1x ajánljuk, így 10 – 20 napig tartanak ki a szettek, és így a leghatásosabbak. Ha egy szett kifogyott, akkor ismétled meg a kezelést amikor csak szeretnéd, mivel semmilyen káros összetevőt nem tartalmaznak a termékeink.

Semmiféleképpen sem! A Mr. Mosolygyár fogfehérítő használata semmilyen fájdalommal nem jár, peroxidmentesek, tökéletesen biztonságos mindenki számára! 

A fogtömések, koronák anyaga semmilyen fogfehérítéssel nem fehéríthető, csak akkor, ha a dohányzás/kávé, egyéb étkezés miatti elszíneződés van a felszínén. Ezeket képes eltávolítani, de magát a tömés/korona anyagát nem lehet fehéríteni.

FONTOS! Kezelés után 3-4 óráig nem szabad ennünk, dohányoznunk (ezért érdemes este lefekvés előtt használni a fogfehérítőt), és a kezelést követő 48 órán keresztül kerüljük a színes ételek italok fogyasztását! Ezt nagyon érdemes betartani!

18 év alatti gyermekek, szoptató/várandós anyukák, fogszabályzósok és fogászati problémákkal rendelkezőknek.

Termékeink az Európai Uniós szabályoknak megfelelve rendelkezik termékinformációs dossziéval, biztonsági jelentéssel és CPNP regisztrációval, használatát bátran ajánljuk érzékeny fogúaknak is. A termékek Peroxidot nem tartalmaznak.

Ahogyan már írtuk, napi egyszeri használattal! Ha a legjobb eredményt szeretnéd, minden alkalommal használd 40 percig a fogfehérítőt! Kerüld a színes élelmiszereket a kezeléseket követő 48 óráig!

Szállítás

Magyarország teljes területén minden csomagot 2 munkanapon belül szállítunk ki, a 12:00 előtt leadott rendelések másnap megérkeznek. Külföldi megrendelés esetén az Európai Unió tagállamaiba a kiszállítás 2-5 napot vesz igénybe.

Még 2x meg fogja próbálni kézbesíteni a futár, de e-mailben kapsz egy linket is amin megadhatsz egy időpontot, amikor biztosan otthon vagy.

Fizetés

Barion bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal. Olyan közismert weboldalak is használják ezt a fizetési lehetőséget, mint pl.: Don Pepe, Jófogás vagy az Extreme Digital.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Közvetlen banki átutalás: Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés folyamán kapott bankszámlaszámra lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. Amikor az összeg beérkezett, azonnal nekiállunk rendelésed feldolgozásának.

A szállítási költség 13.490 Ft vásárlási összeg alatt 695 Ft, 13.490 felett ezt átvállaljuk, így ingyenes.

Természetesen.  FONTOS: Külföldi rendelés esetén csak előre utalást és online bankkártyás fizetés tudunk elfogadni. Az összeg beérkezését követően 1 munkanapon belül feladjuk a csomagot. Büszkék vagyunk rá, hogy eddig minden külföldi rendelésünk célba ért.